Nauta Header Fotografie Cursus page

Cursus Portret Fotografie Harderwijk

0
Cultuurkust-logo
Categorie
Fotografie Cursus
Datum
donderdag 6 april 2023 19:00 - 22:00
Telefoon
E-mail

  

Je leert om portret foto's te maken met fotolampen en met daglicht. Om de cursus portret fotografie  te volgen moet je in het bezit zijn van een eigen camera met de mogelijkheid van manuele bediening en een statief.

We bekijken portret foto’s van fotografen om inspiratie op te doen. Hoe valt het licht, hoe is de houding van het model, hoe is de compositie? Hoe gebruiken we de techniek van de camera ?

Er zijn verschillende soorten portretten, bijvoorbeeld spontane portretten van kinderen, zelfportretten, geposeerde portretten voor zakelijke doeleinden, klassieke portretten in zwart-wit of portretten waarbij de omgeving een rol speelt.

De cursus kun je volgen in Cultuurkust Harderwijk

 portret cursus Harderwijk Soest zwart wit fotografieEen portret in zwart-wit kan heel mooi zijn. Bij deze foto is de weerspiegeling in het glas een toevoeging aan het portret.

 portret daglicht Harderwijk Soest Amersfoort fotolamp vrouw studio cursusDit portret gemaakt in een fotostudio heeft een ouderwetse uitstraling.

 

portret Rembrandt licht cursus Amersfoort Soest Harderwijk contrast licht donkerMet licht kun je veel sfeer geven aan een portretfoto. In dit geval is er met heel weinig licht een portret ontstaan zoals in een schilderij van Rembrandt.

 

portret omgevingsportret cursus Harderwijk Soest licht donker contrast Amersfoort fotografie Door middel van een omgevingsportret kun je ook veel vertellen in je foto over de degene die op de foto staat. 

 

 

 
 

Alle datums

  • Van donderdag 6 april 2023 19:00 tot donderdag 25 mei 2023 22:00
    donderdag

Powered by iCagenda

Deze website gebruikt cookies, maar dan alleen voor Google analytics. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard.