Nauta Header Fotografie Cursus page

Met de camera op pad. Amersfoort en omgeving.

0
Op-weg-naar-de-zomer-uitsnede
Categorie
Fotografie Cursus
Datum
maandag 27 juni 2022 19:00 - 21:30
Telefoon
E-mail

Goed fotograferen leer je door het veel te doen. Elke les gaan we na een korte instructie op pad. Tijdens de wandeling of fietstocht komen we veel verschillende situaties en onderwerpen om te fotograferen tegen.

Foto Landschap Natuur Tulpen Lente Foto Fotografie

Ik geef in elke les uitleg welke instellingen of welk standpunt je zou kunnen innemen voor het maken van een goede foto. De locaties zijn afwisselend. We fotograferen zowel in de natuur als in een stedelijk landschap, bijvoorbeeld een terrein met industrieel erfgoed of een wijk met architectonische hoogstandjes. Na afloop heb je een aantal zeer gevarieerde foto’s gemaakt  en kent de techniek van de camera geen geheimen meer voor je. Het kan zijn dat er een aantal keer afgesproken wordt op de locatie zelf in verband met de reistijd.

Natuurlandschappen zijn mooi om te fotograferen maar vormen ook een uitdaging vanwege het contrast tussen de lucht met wolken en het landschap. Om het contrast te beheersen leren we met filters om te gaan. De Eempolder is een mooie plek om dit te oefenen.

Het gebied rondom de Eem van Amersfoort bied ons ook een verscheidenheid in architectuur, zoals in de Isselt en de wagenwerkplaats achter het station. Dit zijn mooie locaties om te oefenen met compositie of foto’s te maken in de zwart-wit modus.

De cursus is geschikt voor degenen die wat meer ervaring wil opdoen bijvoorbeeld in het gebruik van meerdere lenzen, of juist als je zonder het lezen van de gebruiksaanwijzing toch de techniek van de camera wilt ontdekken. Of misschien wil je je kennis opfrissen ? Hoe zat het ook al weer met de manuele instellingen ?

Dus iedereen is welkom in deze cursus, welk niveau je ook hebt.

De cursus wordt gegeven in de zomer om optimaal gebruik te kunnen maken van het daglicht tot laat in de avond.

Data : 

maandag 30 mei 19.00-21.30 uur

maandag 13 juni 19.00-21.30 uur

maandag 20 juni 19.00-21.30 uur

maandag 27 juni 19.00-21.30 uur

Lesgeld 100 €.

Voor vragen of aanmelding  033-4450055 of 06-41821778.

 

 
 

Alle datums

  • Van maandag 30 mei 2022 19:00 tot maandag 27 juni 2022 21:30
    maandag

Powered by iCagenda

Deze website gebruikt cookies, maar dan alleen voor Google analytics. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard.