Nauta Header Fotografie Cursus page

 

Basiscursus Fotografie Cultuurkust Harderwijk

Cultuurkust-logo
Categorie
Fotografie Cursus
Datum
woensdag 1 december 2021 19:30 - 22:00
Locatie
t' Klooster 4
Telefoon
0341 721 021
E-mail

Basiscursus Fotografie: omgaan met je digitale camera.

Voor veel mensen is het bestuderen van de gebruiksaanwijzing van een camera een hele opgave. Een fotografiecursus kan je helpen om de werking van je camera te begrijpen. Tijdens de cursus gaan we veel oefenen buiten het leslokaal.

Basiscursus Fotografie Cornelia Nauta Harderwijk 

Dit gaan we doen.


In de basiscursus maak je kennis met de belichtingsdriehoek ISO, diafragma en sluitertijd en welke creatieve effecten je kunt laten ontstaan in je foto als je de fototechniek van je camera leert beheersen. Begrippen worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden en oefeningen in de les. Daarnaast maak je kennis met compositie, kleurgebruik, en ritme in een foto. Wat maakt een foto een goede foto en hoe kunnen we een foto verbeteren ?

Elke week krijg je een opdracht mee naar huis. Elke opdracht wordt in de les eerst geoefend. Elke gemaakte opdracht wordt gezamenlijk besproken.

De cursus is geschikt voor mensen die een camera bezitten die handmatig ingesteld kan worden en die niet langer de automatische stand van de camera willen gebruiken. 

Belangrijk: Om deze cursus te volgen moet je in het bezit zijn van een digitale camera met de mogelijkheid om de camera manueel te bedienen.

Waar ? Cultuurkust Harderwijk. Adres :  't Klooster 4, Harderwijk.

Voor info en inschrijving Cultuurkust Harderwijk

 
 

Alle datums

  • Van woensdag 6 oktober 2021 19:30 tot woensdag 8 december 2021 22:00
    woensdag

Powered by iCagenda

Deze website gebruikt cookies, maar dan alleen voor Google analytics. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard.