Nauta Header Fotografie Cursus page

 

 Parijs fotografie excursie tips camera fotoreis seine

Parijs is een stad waar je prachtige foto's kunt maken. Wat is leuker dan dat te doen met een groepje ? Je leert de techniek van de camera en ondertussen ontdek je onbekend Parijs.

In de jaren 90 verbleef ik vijf jaar in Parijs. In deze tijd heb ik de vele gezichten van de stad mogen ontdekken.Nog steeds wandel ik graag met mijn camera in de aanslag langs historische gebouwen en verrassende vergezichten. Je kunt me zien struinen over een marktje, of langs de oevers van de Seine bij ochtendgloren, voor het maken van een geënsceneerde foto.

Van 29 april tot en met 2 mei 2020 organiseer ik vier excursies in de minder toeristische delen van de lichtstad. We verzamelen elke dag om 15.00 uur bij een metrostation. Ik gids je langs talloze fotogenieke locaties waar ik een korte uitleg geef over welke camera-instellingen je zou kunnen gebruiken. Om 18.00 uur gebruiken we gezamenlijk een aperitief en bekijken we de gemaakte foto’s.

Natuurlijk geef ik ook tips. Waar kun je lekker eten ? Hoe verplaats je je het gemakkelijkste van A naar B ? Waar zit dat leuke barretje waar een glas Côte du Rhone een paar euro kost ? Welke kerk moet je echt van binnen gezien hebben ? Waar is de leukste vlooienmarkt van Parijs ? Wat te doen als het regent ? Wat is de mooiste brasserie om je oesters te eten ? Wie weet, misschien neem ik een Parisienne of Parisien mee voor een mondje Frans en nog meer geheime adresjes. 

Iedereen kan deelnemen, wat voor camera je ook hebt. Vervoer naar en verblijf in Parijs is voor eigen rekening.

Prijs 200 € . 

Programma :

29 april  Butte aux Cailles/Montsouris

30 april  Parc de Bagatelle

1 mei     Passy

2 mei     Menilmontant/Belleville

Heb je interesse ? Stuur dan een mailtje.  of 033-4450055/0641821778

Helaas is deze fotoreis voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege Covid19 maatregelen.

Paris Parijs zonsondergang cursus fotografie reis

 Zie ook INTERVIEW met Cornelia.

Deze website gebruikt cookies, maar dan alleen voor Google analytics. Er worden geen persoonlijke gegevens bewaard.